Műtéti csomagok

Műtéti csomag helyi érzéstelenítéshez: 5.900 Ft

Műtéti csomag altatáshoz: 6.500 Ft

A vizsgálat költségén felül külön vérvételi díj kerül felszámításra, amely mintavételi pontonként változhat. Az aktuális vérvételi díjakról tájékozódjon az egyes mintavételi pontok leírásánál.

Mire jó a vizsgálat / miért fontos, hogy elvégezze?

Műtét előtt szükséges vérvételbe tartozó vizsgálatokat tartalmazzák műtéti csomagjaink.

Mi ez a betegség? / Kinek jó ez a vizsgálat?

Helyi érzéstelenítéssel vagy altatással történő műtéti beavatkozások előtt szükséges vizsgálatokat tartalmazzák a csomagok. Amennyiben a kezelőorvos más vizsgálatokat is kér, abban az esetben a vizsgálati csomag bővíthető.

Mit tartalmaz a vizsgálat?

Műtéti csomag helyi érzéstelenítéshez: Aszpartát-aminotranszferáz (ASAT, GOT), Alanin-aminotranszferáz (ALAT, GPT), Gamma-glutamiltranszferáz (GGT), Alkalikus foszfatáz (ALP), Vérkép, Vércukor, Nátrium, Kálium, Karbamid, Kreatinin, CRP, Apti, Protrombin

Műtéti csomag altatáshoz: Teljes vérkép, Teljes vizelet, Vércukor, GOT, GPT, GGT, Alkalikus foszfatáz (ALP), Karbamid , Kreatinin, Húgysav, Koleszterin , Triglicerid, CRP, INR, APTI

Hogyan készüljön a vizsgálatra?

A vizsgálatot megelőző 12 órában enni és szénsavmentes ásványvizen vagy csapvizen kívül mást fogyasztani nem szabad. A vizsgálatra éhgyomorra kell érkezni, kérjük, hogy elindulás előtt két pohár vizet fogyasszon el a sikeres vérvétel érdekében.

Hogyan végezzünk a vizsgálatot? Mennyi időt vesz igénybe?

A vizsgálathoz vénás vérre van szükség. A vérvételi pontunkon töltött idő körülbelül 15 perc, mely a mintavételt és az adminisztrációt is magába foglalja.

Mikorra kapja meg az eredményt?

A csomagban lévő vizsgálatok elkészülési ideje a minta laboratóriumunkba való érkezését követő 1 munkanap. A lelet a validálás pillanatában az EESZT rendszerébe kerül fel, mely az ügyfélkapun keresztül elérhető, illetve online érkezik e-mail-ben éjszaka. A vállalási időkről itt tájékozódhat.

Foglaljon vizsgálati időpontot
kényelmesen és egyszerűen online!