Manager csomag

Vizsgálat díja: 37.900 Ft

A vizsgálat költségén felül külön vérvételi díj kerül felszámításra, amely mintavételi pontonként változhat. Az aktuális vérvételi díjakról tájékozódjon az egyes mintavételi pontok leírásánál.

Mire jó a vizsgálat / miért fontos, hogy elvégezze?

A manager csomagban található vizsgálati csomag az általános paramétereken túl magába foglalja a stresszel összefüggő állapotok kimutatására szolgáló vizsgálatokat. Amelyek így széleskörű információt adnak a szellemileg és fizikailag fokozottabban igénybe vett szervezet aktuális állapotáról. Az eredmény segítségével a kockázati tényezők csökkenthetők.

Mi ez a betegség? / Kinek jó ez a vizsgálat?

Az állandó stressz és megnövekedett munkatempó igénybe veszi a szervezetet, amelyhez sokszor mozgásszegény életmód és rendszertelen táplálkozás is társul. Ezek a rizikófaktorok fokozottan befolyásolják az egészségi állapotot, könnyebben alakulnak ki szív- és érrendszeri betegségek, anyagcserezavarok.

Ajánljuk mindazoknak, akik munkájuk során fokozott szellemi, pszichikai megterhelésnek vannak kitéve.

Mit tartalmaz a vizsgálat?

Aszpartát-aminotranszferáz (ASAT, GOT), Alanin-aminotranszferáz (ALAT, GPT), Gamma-glutamiltranszferáz (GGT), Alkalikus foszfatáz (ALP), Összes bilirubin, Konjugált (direkt), bilirubin, Laktát dehidrogenáz (LDH), Kreatin-kináz (CK), Amiláz, Karbamid, Kreatinin, Húgysav, Glükóz (vércukor), Nátrium (Na), Kálium (K), Klorid (Cl), Kalcium (Ca), Foszfát (P), Magnézium (Mg), Vas (Fe), Transzferrin, Ferritin, Összfehérje, Albumin, C reaktív, protein (CRP), Koleszterin, LDL koleszterin, HDL koleszterin, Triglicerid, TSH (Tireoidea-Stimuláló Hormon), D-vitamin (Total 25-OH D-vitamin), Inzulin, HOMA index, HgA1c, Vörösvértest süllyedés, Homocisztein

Hogyan készüljön a vizsgálatra?

A vizsgálatot megelőző 12 órában enni és szénsavmentes ásványvizen vagy csapvizen kívül mást fogyasztani nem szabad. A vizsgálatra éhgyomorra kell érkezni, kérjük, hogy elindulás előtt két pohár vizet fogyasszon el a sikeres vérvétel érdekében.

Hogyan végezzünk a vizsgálatot? Mennyi időt vesz igénybe?

A vizsgálathoz vénás vérre van szükség. A vérvételi pontunkon töltött idő körülbelül 15 perc, mely a mintavételt és az adminisztrációt is magába foglalja.

Mikorra kapja meg az eredményt?

A csomagban lévő vizsgálatok elkészülési ideje a minta laboratóriumunkba való érkezését követő 1 munkanap. A lelet a validálás pillanatában az EESZT rendszerébe kerül fel, mely az ügyfélkapun keresztül elérhető, illetve online érkezik e-mail-ben éjszaka. A vállalási időkről itt tájékozódhat.

Foglaljon vizsgálati időpontot
kényelmesen és egyszerűen online!