Általános laborcsomagok

Alap rutin csomag: 3.900 Ft
Bővített rutin csomag: 8.100 Ft

A vizsgálat költségén felül külön vérvételi díj kerül felszámításra, amely mintavételi pontonként változhat. Az aktuális vérvételi díjakról tájékozódjon az egyes mintavételi pontok leírásánál.

Mire jó a vizsgálat / miért fontos, hogy elvégezze?

Általános laborcsomagjaink olyan szűrővizsgálatokat tartalmaznak, melyek rávilágíthatnak olyan betegségre korai stádiumban, amelyek még nem okoztak panaszt, így a célzott terápia időben elkezdhető. Általános képet kapunk a szénhidrát-, zsír anyagcsere és a máj, vesefunkció állapotáról, gyulladási és vas paramétereiről.

Mi ez a betegség? / Kinek jó ez a vizsgálat?

Általános szűrővizsgálatokat érdemes évente elvégeztetni, így képet kapunk egészségi állapotunkról. Amennyiben általános panaszok (fejfájás, rossz közérzet, sápadtság, gyengeség) jelentkeznek, abban az esetben is érdemes általános csomagjainkat választani, mely segítséget nyújt a kezelőorvosnak a diagnózis felállításában.

Mit tartalmaz a vizsgálat?

Alap rutin csomag: Teljes vérkép, Teljes vizeletvizsgálat üledékkel, Vércukor, Összfehérje. Összkoleszterin, Triglicerid, Aszpartát-aminotranszferáz (GOT), Alanin-aminotranszferáz (GPT), Gamma-glutamiltranszferáz (GGT), Kreatinin, eGFR, Hugysav, Nátrium, Kálium

Bővített rutin csomag: Teljes vérkép, Teljes vizeletvizsgálat üledékkel, Vércukor, Összfehérje, Albumin, Összkoleszterin,  LDL, HDL, Triglicerid, Aszpartát-aminotranszferáz (GOT), Alanin-aminotranszferáz (GPT), Gamma-glutamiltranszferáz (GGT), Alkalikus foszfatáz ALP, Kreatinin, eGFR, Karbamid, Hugysav, Nátrium, Kálium, Kalcium, Magnézium, Vas, Transzferrin, CRP

Hogyan készüljön a mintavételre?

A vizsgálatot megelőző 12 órában enni és szénsavmentes ásványvizen vagy csapvizen kívül mást fogyasztani nem szabad. A vizsgálatra éhgyomorra kell érkezni, kérjük, hogy elindulás előtt két pohár vizet fogyasszon el a sikeres vérvétel érdekében.

Hogyan végezzünk a vizsgálatot? Mennyi időt vesz igénybe?

A vizsgálathoz vénás vérre van szükség. A vérvételi pontunkon töltött idő körülbelül 15 perc, mely a mintavételt és az adminisztrációt is magába foglalja.

Mikorra kapja meg az eredményt?

A csomagban lévő vizsgálatok elkészülési ideje a minta laboratóriumunkba való érkezését követő 1 munkanap. A lelet a validálás pillanatában az EESZT rendszerébe kerül fel, mely az ügyfélkapun keresztül elérhető, illetve online érkezik e-mail-ben éjszaka. A vállalási időkről itt tájékozódhat.

Foglaljon vizsgálati időpontot
kényelmesen és egyszerűen online!