A Koronavírus tesztelés új szakaszához érkeztünk. Az eddig használt antitest gyorstesztek a nemzetközi és hazai tapasztalatok alapján csak korlátozottan, vagy egyáltalán nem adtak megbízható eredményt. Egyes tesztek esetében a tényleges pozitív esetek mindössze 30%-át mutatták ki.
Ezzel szemben a SARS-CoV-2 IgG Assay teszt 99%-os pontossággal igazolja, hogy a tesztelt alany átesett e koronavírus fertőzésen.

A vizsgálathoz nem elégséges az ujjbegyből vett vér, mint a gyorstesztek esetében, hanem vénás vérvételre van szükség. Az általunk használt teszt, az amerikai (FDA) és az európai (CE IVD) hatóságok engedélyét is megkapta, bevizsgált, megbízható.

Amennyiben Ön átesett már a Covid-19 fertőzésen, akár tünetmentesen, akár enyhe tünetekkel, akkor jó eséllyel védettséget szerzett a vírussal szemben. A legújabb WHO vizsgálatok azt bizonyítják, hogy a betegségen átesettek újratesztelése során falspozitív eredmények születnek, amit az egészségügyi szakértők szerint ártalmatlan vírusmaradványok okozhatnak. 

Kép forrása: Depositphoto