LAKOSSÁGI SZOLGÁLTATÁSOK

Miért nálunk?

Vérvétel beutaló nélkül

Leletkiadás emailen vagy személyesen

Vérvétel várakozás nélkül

Sürgősségi leletkiadás

Lakossági vérvétel csomagjaink

Alap rutin csomag, általános egészségügyi állapot felmérés: 2 800 Ft

Mit tartalmaz?
Teljes vérkép, Teljes vizeletvizsgálat üledékkel, Vércukor, Összfehérje. Összkoleszterin, Triglicerid,  Alanin-aminotranszferáz (GPT), Gamma-glutamiltranszferáz (GGT), Kreatinin, eGFR, Hugysav, Nátrium, Kálium

Mikor ajánlott?
A vizsgálati csomagot elsősorban fiatal 40 év alatti, panaszmentes egyének szűrésére ajánljuk. A csomaghoz tartozó vizsgálatok jó áttekintést adnak szervezetünk legfontosabb funkcióiról, legfontosabb szerveink működéséről. (Vérképzőrendszer, máj – epe, vese, szénhidrát és elektrolit háztartás, érelmeszesedés rizikó, gyulladásos folyamat jelenléte.)
A panel alapvizsgálatokat tartalmaz, bármilyen komolyabb eltérés esetén további vizsgálatokra van szükség az eltérés okának tisztázására.

Bővített rutin csomag, bizonytalan panaszok esetén egészségügyi állapot felmérés: 5 800 Ft

Mit tartalmaz?
Teljes vérkép, Teljes vizeletvizsgálat üledékkel, Vércukor, Összfehérje, Albumin, Összkoleszterin,  LDL, HDL, Triglicerid, Aszpartát-aminotranszferáz (GOT), Alanin-aminotranszferáz (GPT), Gamma-glutamiltranszferáz (GGT), Alkalikus foszfatáz ALP, Kreatinin, eGFR, Karbamid, Hugysav, Nátrium, Kálium, Kalcium, Magnézium, Vas, Transzferrin, CRP

Mikor ajánlott?
A bővített rutin csomag előnye, hogy olyan vizsgálatokkal egészítettük ki, melyek további, elsősorban differenciál diagnosztikai információval szolgálnak arra az esetre, ha valamelyik vizsgálat eredménye kóros eltérést mutatna.
Szűrővizsgálatként elsősorban 40 év felettiek részére ajánljuk, vagy azoknak a 40 évnél fiatalabbaknak, akik bizonytalan panaszokat, változást észlelnek egészségi állapotukban.

Diabetes csomag: 9 500 Ft

Mit tartalmaz?
Teljes vérkép, Teljes vizeletvizsgálat üledékkel, Vércukor, Hemoglobin A1c, C peptid, Kreatinin, eGFR, Karbamid, Hugysav, Nátrium, Kálium, Összfehérje, Albumin, CRP, Összkoleszterin,  LDL, HDL, Triglicerid, Vizelet mikroalbumin (MAU), Vizelet kreatinin (KREA)

Mikor ajánlott?
A csomagban összeállított vizsgálatok annak megítélésére szolgálnak, hogy a diabéteszes beteg számára előírt terápia és a beteg életmódja (étrend, fizikai aktivitás) eredményes-e.
A vizsgálatok eredménye jelzi a diabeteszes szövődmények megjelenésének rizikóját vagy annak meglétét is.
A C peptid vizsgálat II-típusú diabéteszben segít annak eldöntésében, hogy mikor szükséges áttérni tabletta helyett az inzulin kezelésre. Inzulinkezelt betegnél az eredmény támpontot ad az inzulin dózisának megállapításához mind I-es, mind II-es típusú diabéteszben.

Inzulinrezisztencia csomag: 8 900 Ft

Mit tartalmaz?
Vércukor 0, 60 és 120 perces, Inzulin 0, 60 és 120 perces, HOMA index

Mikor ajánlott?
A vizsgálatot elsősorban olyan hölgyeknek ajánljuk, akiknél bármilyen ok miatt nagyobb a diabetesz előfordulásának valószínűsége: a családban előfordult diabetesz, túlsúlyos személyek (különösen a hasi típusú elhízás veszélyes), mozgásszegény életmódot folytatóknak, fiatal hölgyeknek kimaradozó, rendetlen mensessel, egyéb hormonális rendellenességekkel, vagy akiknek policisztás petefészek szindrómájuk van.

Pajzsmirigy alap szűrés: 5 200 Ft

Mit tartalmaz?
TSH, Szabad T3, Szabad T4

Mikor ajánlott?
Alap szűrésként végezzük, ha a klinikai tünetek alapján felmerül a fokozott (Hipertireózis) vagy csökkent (Hipotireózis) pajzsmirigy működés gyanúja, ha megnagyobbodott a pajzsmirigy vagy ismeretlen eredetű spontán vetélés esetén. (Szűrővizsgálatként normál TSH eredmény esetén a TB a Szabad T3, Szabad T4 vizsgálatokat nem finanszírozza).

Hipertireózisra utaló klinikai tünetek:

 • normál étvágy mellett fogyás, fokozott izzadás, kézremegés, fáradtság, általános izomgyengeség, szívdobogás érzések, izgatottság, infertilitás, gyér menses.

Csökkent pajzsmirigy működésre utaló tünetek:

 • Állandó fáradtságérzés, letargia, száraz, durva bőr és haj, súlygyarapodás, hideg intolerancia.

A csomagban szereplő vizsgálatokat használjuk pajzsmirigy megbetegedések terápiájának kontrolljára.

Pajzsmirigy panel, komplex: 15 550 Ft

Mit tartalmaz?
TSH, Szabad T3, Szabad T4, Thyreoglobulin. Thyreoglobulin ellenes antitest, A-TPO (Thyreoidea-peroxidáz elleni antitest), TSH receptor elleni antitest (TRAK)

Mikor ajánlott?
Különlegesebb esetekben a pajzsmirigy megbetegedés okának tisztázására szolgáló vizsgálatok. Ezeket a laboratóriumi vizsgálatokat általában szakorvos kéri, és az eredményeket is minden esetben endokrinológus szakorvos értékeli.

Pajzsmirigy és mellékpajzsmirigy panel, komplex: 22 400 Ft

Mit tartalmaz?
TSH, Szabad T3, Szabad T4, Thyreoglobulin. Thyreoglobulin ellenes antitest, A-TPO (Thyreoidea-peroxidáz elleni antitest), TSH receptor elleni antitest (TRAK), Parathormon, Szérum és vizelet kalcium, Szérum és vizelet foszfor, ALP, D vitamin

Mikor ajánlott?
Vannak esetek, amikor a pajzsmirigy vizsgálata mellett szükség van a mellékpajzsmirigy funkciójának megítélésére is. Ezeket a laboratóriumi vizsgálatokat általában szakorvos kéri, és az eredményeket is minden esetben a klinikai tünetekkel együtt endokrinológus szakorvosnak kell értékelnie.

Vérszegénység: 9 900 Ft

Mit tartalmaz?
Teljes vérkép kenettel, Retikulocyta szám, Vas, Transzferrin, Ferritin, Laktát dehidrogenáz LDH, Fólsav, B12 vitamin, Karbamid, Kreatinin, Teljes vizeletvizsgálat üledékkel, Széklet vér.

Mikor ajánlott?
A Vérkép vizsgálata a vérszegénység tényének és mértékének megállapítására szolgál.
A laborvizsgálat célja a vérszegénységet okozó alapbetegség megállapítása. Vérszegénységet a vashiányon kívül nem csak a vérképző rendszer különböző megbetegedései okozhatnak, hanem számos egyéb alapbetegség is. (krónikus infekció, vesebetegségek, stb.)

 

Vesebetegség panel: 4 900 Ft

Mit tartalmaz?
Teljes vérkép, Teljes vizeletvizsgálat üledékkel, CRP, Vércukor, Összfehérje, Albumin, Összkoleszterin, Kreatinin, eGFR, Karbamid,  Nátrium, Kálium, Kalcium, Magnézium, Foszfor, Vizelet kreatinin, Vizelet mikroalbumin,

Mikor ajánlott?
A vese a legfontosabb kiválasztó szervünk és életfontosságú a szervezet só-víz háztartása egyensúlyának fenntartásában. Befolyásolja a vérképzést.
A panelben végzett vizsgálatok tájékoztatást adnak a vese valamennyi anatómiai-funkcionális egységének működéséről és az esetleges károsodás mértékéről.

 

Máj- és epe panel: 4 000 Ft

Mit tartalmaz?
Teljes vérkép, Vércukor, Összfehérje, Albumin, Összkoleszterin, HDL, LDL, Triglicerid, Aszpartát-aminotranszferáz (GOT), Alanin-aminotranszferáz (GPT), Gamma-glutamiltranszferáz (GGT), Alkalikus foszfatáz ALP, Laktát dehidrogenáz LDH, Össz bilirubin, Direkt bilirubin, Kolineszteráz, Nátrium, Kálium, Prothrombin%

Mikor ajánlott?
A máj életfontosságú szerepet tölt be szervezetünk anyagcseréjében, a vese mellet a másik jelentős méregtelenítő és kiválasztó szervünk.
Vizsgálatainkat úgy válogattuk össze, hogy azok eredményei tájékoztassanak bennünket a májsejtek és a máj legfontosabb funkcióinak állapotáról.
GOT, GPT: májsejtek épségéről vagy károsodásáról,gyulladás, cirrhosis.
GGT, ALP: epe és epevezetékek állapotáról, epepangásról, toxikus hatásokról.
Össz bilirubin, direkt bilirubin: a máj konjugációs képességről, kiválasztó funkciójáról.
Albumin, kolineszteráz, prothrombin: a szintetikus funkciók és a véralvadási rendszer állapotáról. Vércukor: a máj fontos szerepet tölt be a szénhidrátok metabolizmusában.
Összkoleszterin, HDL,LDL, teriglicerid: tájékoztat, hogy a máj funkciója a koleszterin szintézisében és kiválasztásban, a zsírok anyagcseréjében károsodott-e.

Bővített máj-és epe panel: 16 500 Ft

Mit tartalmaz?
A máj- és epe panel kiegészítve Hepatitis B felszini antigén (HBsAg), Anti-HBs és HCV antitest, HBc-IgM, Anti-HBc vizsgálatokkal.

Mikor ajánlott?
A hepatitisz szerológiai vizsgálatok a már lezajlott és védettséget biztosító vagy éppen lezajló májgyulladásról tájékoztatnak. A hepatitisz a leggyakoribb és legfontosabb megbetegedés, mely májkárosodáshoz vezet.
A máj életfontosságú szerepet tölt be szervezetünk anyagcseréjében, a vese mellet a másik jelentős méregtelenítő és kiválasztó szervünk.
Vizsgálatainkat úgy válogattuk össze, hogy azok eredményei tájékoztassanak bennünket a májsejtek és a máj legfontosabb funkcióinak állapotáról.
GOT, GPT: májsejtek épségéről vagy károsodásáról, gyulladásról, cirrhosis.
GGT, ALP: epe és epevezetékek állapotáról, epepangásról, toxikus hatásokról.
Össz bilirubin, direkt bilirubin: a máj konjugációs képességről, kiválasztó funkciójáról.
Albumin, kolineszteráz, prothrombin: a szintetikus funkciók és a véralvadási rendszer állapotáról. Vércukor: a szénhidrátok metabolizmusában betöltött szerep épségéről. Krónikus hepatitis

Szív- és érrendszeri szűrőcsomag: 21 500 Ft

Mit tartalmaz?
Teljes vérkép, Vércukor, Összfehérje, Albumin, Összkoleszterin, HDL, LDL, Triglicerid, Homocystein, Nátrium, Kálium, Kalcium, B-típusú nátriuretikus peptid BNP, CRP

Mikor ajánlott?
50 év felett, de már korábban is, ha a családban előfordultak szív- és érrendszeri betegségek, elengedhetetlen a rendszeres laborvizsgálat.
A szűrőcsomagban azokat a biokémiai markereket válogattuk össze, amelyek tájékoztatást adnak a szív- és érrendszeri betegségek kialakulási rizikójának mértékéről.
A BNP fontos vizsgálat a szívelégtelenség jelzésére és a betegség kezelésének monitorozására. A vizsgálat segít a fulladás okának kiderítésében.

Trombózispanel: 9900 Ft

Mit tartalmaz?

A trombózishajlam genetikai kockázatának vizsgálatait, a leggyakoribb véralvadási genetikai mutációkat tartalmazza a panel: V-ös faktor Leiden mutáció, Protrombin 20210A allél, MTHFR (c.C677T polimorfizmus).

Mikor ajánlott?

Ha a családban történt már mélyvénás trombózis vagy tüdőembólia, különösen 50 éves kor előtt, érdemes elmenni trombózishajlam szűrésre.

Mélyvénás trombózison kívül nem ritka, amikor sorozatos vetélés, esetleg meddőség esetén derül fény a problémára. A mélyvénás trombózis kialakulásának számos kockázati tényezője ismert, ám felismerését nehezíti, hogy gyakran nem jár fájdalommal, a betegek mintegy felének egyáltalán nincsenek tünetei.

Trombózis kialakulásának kockázati tényezői:

–           genetikai hajlam (családban előfordult trombózisok esetén, valamint

Leiden-mutációt hordozó családtag esetén még inkább)

–           tartós fekvés

–           szív- és vesebetegség, daganatos betegségek

–           fogamzásgátló tabletták szedése

–           terhesség, szülés

–           dohányzás.

A kockázati tényezők összeadódnak.

Csontritkulás szűrőcsomag: 14 900 Ft

Mit tartalmaz?
Teljes vérkép, Kalcium, Magnézium, Foszfor, Alkalikus foszfatáz ALP, D vitamin, Parathormon, Oszteokalcin,  β-Crosslaps, ​Vizelet kalcium, Vizelet foszfát, Kreatinin, eGFR

Mikor ajánlott?
A panelben összegyűjtött vizsgálatok elsősorban nem a csontritkulás igazolásában vagy kizárásában fontosak. Arra sokkal hatékonyabb a csontritkulás vizsgálata.
A vizsgálat segítséget nyújt a csontritkulás okának kiderítésében és ezáltal a hatékony terápia kiválasztásában.

Tumormarker Nőknek – alap: 21 500 Ft

Mit tartalmaz?
AFP, CEA, CA 125, HE4, ROMA index, CA 15-3, CA 19-9, Széklet vér

Mikor ajánlott?
Azoknak a női pácienseknek ajánljuk, akik családjában már előfordult daganatos megbetegedés, vagy akiknek olyan bizonytalan panaszaik vannak, melyek hátterében tumor lehetősége is felmerül.
Az alap csomagban található vizsgálatok eredménye alapján a nőkben leggyakrabban előforduló daganatok jelenlétére derülhet fény. A panel tartalmazza a kolorektális karcinomákra, a rosszindulatú petefészek daganatokra, a primer májsejt karcinomára, a tüdő, emlő, gyomor és hasnyálmirigy daganataira jellemző tumormarker vizsgálatokat.

Tumormarker Nőknek – komplex: 37 000 Ft

Mit tartalmaz?
AFP, CEA, CA 125, HE4, ROMA index, CA 15-3, CA 19-9,  CA 72-4, NSE, S100 protein, TPA, bétaHCG, vérkép, Széklet vér, Kalcium, Foszfor, ALP

Mikor ajánlott?
A komplex panelben az alap szűrés vizsgálatait további tumormarker vizsgálatokkal egészítettük ki. Az alap panelben említett páciensek részére még szélesebb spektrumú vizsgálatokat nyújtunk.
Ezek további daganat típusok jelenlétére hívják fel a figyelmet: a hörgőkben, idegrendszerben, húgyhólyagban, ivarmirigyekben, előforduló tumorok jelenlétét vagy a melanoma kialakulását is észlelhetjük.  Egyes vizsgálatok az alapszinten már vizsgált szervek részére további  markereket jelentenek. A vizsgálat a csontok esetleges érintettségét is kimutathatja.

Tumormarker Férfiaknak – alap: 15 900 Ft

Mit tartalmaz?
AFP, CEA, PSA, Free PSA, CA 19-9, CA 125, Széklet vér, B-HCG

Mikor ajánlott?
Azoknak a férfi pácienseknek ajánljuk, akik családjában már előfordult daganatos megbetegedés, vagy akiknek olyan bizonytalan panaszaik vannak, melyek hátterében tumor lehetősége is felmerül.
Az alap csomagban található vizsgálatok eredménye alapján a férfiakban leggyakrabban előforduló daganatok jelenlétére derülhet fény. A panel tartalmazza a kolorektális karcinomákra, a prosztata daganatára, a primer májsejt karcinomára, a tüdő, emlő (férfiakon is előfordulhat!), gyomor és hasnyálmirigy daganataira jellemző tumormarker vizsgálatokat.

Tumormarker Férfiaknak – komplex: 29 900 Ft

Mit tartalmaz?
AFP, CEA,  PSA, Free PSA, CA 19-9, CEA,  CA 72-4, NSE, S100 protein, TPA, bétaHCG, vérkép, Széklet vér, Kalcium, Foszfor, ALP

Mikor ajánlott?
A komplex csomagban az alap szűrés vizsgálatait további tumormarker vizsgálatokkal egészítettük ki. Az alap panelben említett páciensek részére még szélesebb spektrumú vizsgálatokat nyújtunk.
Ezek további daganat típusok jelenlétére hívják fel a figyelmet: a hörgőkben, idegrendszerben, húgyhólyagban, ivarmirigyekben, előforduló tumorok jelenlétét vagy a melanoma kialakulását is észlelhetjük.  Egyes vizsgálatok az alapszinten már vizsgált szervek részére további markereket jelentenek. A panel a csontok esetleges érintettségét is kimutathatja.

Tavaszi fáradtság csomag: 12 900 Ft

Mit tartalmaz?

Teljes vérkép, Vas, Transzferrin, Teljes vaskötő kapacitás, Vércukor, TSH, Összkoleszterin, LDL, HDL, Triglicerid, Kortizol, Nátrium, Kálium, Kalcium, Magnézium, B12 vitamin, Szérum folsav, D-vitamin

Mikor ajánlott?

 • folyamatos álmosságra és koncentrációs zavarokra panaszkodik
 • enyhe depressziós tünetei vannak
 • a tél elmúltával bágyadtabbá, motiválatlanabbá, fáradékonyabbá vált
 • sápadtság, szédülés, hajhullás, körömrepedezés, emelkedett pulzusszám
 • vérszegénységre és vashiányos állapotra utaló jelek mutatkoznak
 • kimerültnek érzi magát (pl. kortizolhiány)

TORCH panel - alap: 19 900 Ft

Mit tartalmaz?

Toxoplasma gondii (IgG, IgM), Rubeola vírus (IgG, IgM), Cytomegalovírus [CMV] (IgG, IgM), Herpes simplex vírusok (HSV 1-2 IgG, HSV 1-2 IgM és HSV 2IgG)

Mikor ajánlott?

 • Akik várandósság előtt állnak, vagy várandósságuk korai szakaszában járnak
 • Amennyiben a tervezett terhesség előtt nem történtek meg a szűrővizsgálatok, a szűrés elvégezhető a várandósság alatt is, lehetőleg minél korábbi szakaszban.
 • Ez az alapcsomag az anyai fertőzések/védettség kimutatására szolgál és nem pedig a magzati fertőzöttség vizsgálatára

TORCH panel - komplex: 28 500 Ft

Mit tartalmaz?

Toxoplasma gondii (IgG, IgM), Rubeola vírus (IgG, IgM), Cytomegalovírus [CMV] (IgG, IgM), Herpes simplex vírusok HSV 1-2 IgG, HSV 1-2 IgM és HSV 2IgG , Parvovírus AT (IgG, IgM), Varicella zoster AT (IgG, IgM)

Mikor ajánlott?

Az alapcsomagban foglaltakon túl még több információt kap, hogy mely betegségeken esett már át.

Cöliákia alap vizsgálat: 4 100 Ft

Mit tartalmaz?

Transglutaminase (IgG, IgA)

Mikor ajánlott?

Típusos esetben elsősorban a lisztérzékenységgel járó jellegzetes bélrendszeri tünetek jelzik:

 • krónikus és/vagy görcsös hasmenés,
 • puffadás,
 • hasfájás (étkezés után),
 • hányinger, hányás,
 • emésztetlen, tömeges, zsírfényű széklet,
 • tejcukor emésztési zavar,
 • fogyás,
 • fogzománc hibák, a fogak korai romlása,
 • visszatérő hólyagok, afták rendszeres megjelenése a szájban.

Cöliákia komplex vizsgálat: 7 800 Ft

Mit tartalmaz?

Transglutaminase (IgG, IgA); Anti Gliadin (IgG, IgA)

Mikor ajánlott?

Típusos esetben elsősorban a lisztérzékenységgel járó jellegzetes bélrendszeri tünetek jelzik:

 • krónikus és/vagy görcsös hasmenés,
 • puffadás,
 • hasfájás (étkezés után),
 • hányinger, hányás,
 • emésztetlen, tömeges, zsírfényű széklet,
 • tejcukor emésztési zavar,
 • fogyás,
 • fogzománc hibák, a fogak korai romlása,
 • visszatérő hólyagok, afták rendszeres megjelenése a szájban.

20 paneles nutritív allergia vizsgálat: 9 900 Ft

20 paneles inhalatív allergia vizsgálat: 9 900 Ft

40 paneles nutritív allergia vizsgálat: 10 900 Ft

40 paneles inhalatív allergia vizsgálat: 10 900 Ft

Enni jó csomag: 6 000 Ft

Mit tartalmaz?

vérkép, vércukor, koleszterin, triglicerid, HDL koleszterin, húgysav,
bilirubin, GOT, GPT, GGT, ALP, amiláz, lipáz, CRP, Általános vizelet és
üledék, Na, K , Cl, Ca, P, Mg, karbamid, kreatinin

Mikor ajánlott?

Az Ünnepek alatt sok nehéz ételt, több alkoholtartalmú italt ,magas
szénhidráttartalmú édességeket fogyasztunk, ehhez járul még a mozgás, illetve a fizikai aktivitás hiánya, ami sokaknál rossz közérzetet eredményez.
Amennyiben szeretné megtudni ,hogy csak átmeneti tünetekről van szó, vagy a panaszok hátterében betegség áll fenn, érdemes az alábbi
vizsgálatokat elvégeztetni, amikre összeállítottunk egy csomagot, tehát
elég az Enni jó – Ünnepek utáni egészségfelmérés csomagot kérni a
vizsgálatokra való bejelentkezésnél.

A mintavételi díj összegéről érdeklődhet vérvételi pontjainkon vagy telefonos ügyfél szolgálatunkon.

Az időszakos szűrővizsgálatok végzését a fentiek miatt tünetmentes, még egészséges vagy egészségesnek gondolt személyek számára is ajánljuk és érdemes évente elvégezni.
A vizsgálati eredmény referencia tartománytól való eltérése tükrözi a betegség súlyosságát. Ismételt vizsgálat alkalmas a terápia hatékonyságának követésére.
A Corden kémiai laboratóriuma a fenti szűrővizsgálati, illetve állapot felmérési és követési csomagokat ajánlja.

Corden labor csomagok
A Corden magán vérvételi pontjain vehetők igénybe:

Corden Magán Vérvételi Pont
Corden Központi Laboratórium

1117 Budapest, Fehérvári út 84/A
Telefon: +36/1-800-93-13
E-mail: fehervari@corden.hu

Corden Magán Vérvételi Pont
6000 Kecskemét, Koháry körút 4.
OVSZ Vérellátó Épülete
Telefon:+36/1-800-93-13
E-mail: kecskemet@corden.hu

Corden Magán Vérvételi Pont
Oroszlány

2840 Oroszlány, Rákóczi F. u. 21/⁠A.
Telefon: +36/1-800-93-13
E-mail: oroszlany.corden@gmail.com

Corden Magán Vérvételi Pont
2890 Tata, Piac tér 4.
Meridián Üzletház 1. emelet.

Telefon: +36/1-800-93-13
E-mail: tata.corden@gmail.com

Corden Magán Vérvételi Pont
9000 Győr, Bem tér 14/b.
Egészségcentrum, 2.em, 201-es rendelő

Telefon: +36/1-800-93-13
E-mail: gyor.corden@gmail.com

Corden Magán Vérvételi Pont 
XIII.kerületi Szakrendelő
1139 Budapest, Szegedi út 17.
Telefon: +36/30-577-03-47 vagy +36/1-452-42-25
E-mail: 13kerulet@corden.hu

Corden Magán Vérvételi Pont
9700 Sümeg, Kossuth Lajos u. 33.
Dr. Márkus Sándor rendelője
Telefon:+36/1-800-93-13
E-mail: sumeg.corden@gmail.com

Corden Magán Vérvételi Pont
2500 Esztergom, Táncsics Mihály u. 5
“Aquasziget”
Telefon:+36/1-800-93-13
E-mail: esztergom@corden.hu

Corden Magán Vérvételi Pont
9700 Szombathely, Dolgozók útja 1/a.
Árkádia Egészségcentrum 1. em. 8.

Telefon: +36/1-800-93-13
E-mail: szombathely.corden@gmail.com

Corden Magán Vérvételi Pont
Tatabánya

2800 Tatabánya, Erdész u. 1. (udvarban)
E-mail: tatabanya.corden@gmail.com

Corden Magán Vérvételi Pont
9400 Sopron, Győri út 10/B.
Kórház bejáratával szemben

E-mail: kozpontilabor@corden.hu

Corden Magán Vérvételi Pont
8400 Ajka, Szabadság tér 4/A Fsz. 6.
ERSTE bank mellett a Sávházban

E-mail: kozpontilabor@corden.hu

Corden Magán Vérvételi Pont
2040 Budaörs, Szabadság u. 299.
ABS Sportközpont 
E-mail: kozpontilabor@corden.hu

31028

VIZSGÁLATOK SZÁMA NAPONTA

1875

PÁCIENSEK SZÁMA NAPONTA

120

MUNKATÁRSAK SZÁMA