Koronavírus – SARS-CoV-2 gyorstesztek

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Corden International (Magyarország) Kft. tovább bővítette vizsgálati palettáját, így elérhetőek a SARS-CoV-2 Antigén és  SARS-CoV-2 IgG antitest gyorstesztek.

SARS-CoV-2 Antigén gyorsteszt

A SARS-CoV-2 antigén vizsgálat a fertőzést követően a lehető legkorábbi időpontban, nagy biztonsággal jelzi a vírus jelenlétét. Az Antigén gyorsteszt a kappa és delta variáns vírusfertőzések esetén is biztonsággal használható, és influenza fertőzés esetén nem ad ál pozitív eredményt. A teszt elvégzése nagy segítséget jelenthet a lakosság és munkáltatók részére, hiszen a fertőzés korai kiszűrésével, a fertőzésgyanús személyek idejében elkülöníthetők, így lehetővé válik egy adott családi vagy munkavállalói közösségben a betegség terjedésének megakadályozása.

A vizsgálat előnye, hogy gyorsan, a mintavételtől számított 20 percen belül eredményt ad. Az általunk használt Sugentech Coronavírus Antigén Rapid Tesztet a Szentágothai János Kutatóközpontban került bevizsgálásra, ellenőrzésre.

SARS-CoV-2 IgG antitest gyorsteszt

Antitest vizsgálattal a koronavírus fertőzés után illetve vakcináció után kialakult IgG immunválasz mérhető, ha az immunrendszer megfelelő ellenanyag termeléssel válaszol. SARS-CoV-2 neutralizáló antitest koronavírus gyorsteszt vizsgálattal értékelni lehet a fertőzés vagy a vakcináció következtében kialakult immunitás hatékonyságát, mivel kimutatja a B limfociták által termelt neutralizáló antitestek jelenlétét.

A teszt a mintavételtől számított 15 percen belül eredményt ad. Az általunk használt Prométheus Coronavírus Antitest Gyorstesztet a Szentágothai János Kutatóközpontban került bevizsgálásra, ellenőrzésre.

Az antigén gyorsteszt összetétele és a tesztelés folyamata.
error: Content is protected !!