Ha az összes időpont piros, akkor nincs több szabad időpont!

Szolgáltatásunk része, hogy lakossági ügyfeleink számára vérvételi lehetőséget biztosítunk térítés ellenében orvosi beutalóval vagy akár beutaló nélkül is. Az árakról árlistánkban vagy telefonos ügyfélszolgálatunkon érdemes tájékozódni. Magán vérvételi pontjainkon a vérvétel beutaló nélkül is lehetséges.

MINTALEADÁS: Magán vérvételi pontjainkon nyitvatartási időben bármikor lehetséges.

Terheléses vércukorvizsgálatra (vércukorterhelés, inzulinrezisztencia, PCOS) kizárólag 8:45-ös időpontig van lehetőség bejelentkezni. 8:45 után a vizsgálatot nem tudjuk elkezdeni.

Kizárólag éhgyomorra végezhető vizsgálatok: éhgyomri glükóz, éhgyomri inzulin, koleszterin, triglicerid, HDL, LDL.

Kizárólag délelőtti időpontban végezhető / kérhető vizsgálatok:

  • Vizelet általános és üledék
  • Teljes vérkép (és Retikulocita)
  • Alvadási vizsgálatok (Prothrombin, APTI, Thrombin idő, Fibrinogén, D-dimer)

Csomagok megrendelése esetén a laborvizsgálatok ezen paramétereit csak délelőtti mintából tudjuk elvégezni.

Flow-citometriás vizsgálatok esetén a minták leadása kizárólag a Corden Központi Laboratóriumában (1117 Budapest, Fehérvári út 84/A) előzetes egyeztetést követően, kizárólag szerdai munkanapokon 8.00-9.00 óra között lehetséges.

Tisztelt Páciensünk!

Felhívjuk figyelmét, hogy az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér lakossági portálján (ügyfélkapus bejelentkezéssel) – közvetlen hozzáféréssel – lehetősége van a 2017. november 1. napjától történt, közfinanszírozott ellátásairól, illetve 2020. június 1. napjától a magánellátás keretében készült egészségügyi dokumentációkat (laborleletek, zárójelentés, ambuláns lap, stb.) díjmentesen megtekinteni, letölteni, illetve kinyomtatni.

A portál az alábbi címen érhető el: https://www.eeszt.gov.hu/hu/nyito-oldal.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a vizsgálatok költségén felül a vérvételi díj kerül felszámolásra, melynek összege vérvételi pontjaikon eltér. Az aktuális vérvételi díjat a vérvételi pontok oldalán megtalálja.

Amennyiben a kiválasztott napon minden időpont foglalt, úgy az alábbi helyszíneken időpont egyeztetés nélkül is lehetséges a vérvétel.

60000

VIZSGÁLATOK SZÁMA NAPONTA

3500

PÁCIENSEK SZÁMA NAPONTA

156

MUNKATÁRSAK SZÁMA