Miben tudunk segíteni?

  • Vérből és vizeletből történő vizsgálatokkal, gyors, pontos eredményekkel.
  • Vérvétellel, akár orvosi beutaló és várakozás nélkül, az Önnek megfelelő, előzetesen egyeztetett időpontban.

Mikor ajánlott?

Végeztessen laboratóriumi vizsgálatot, ha családjában már előfordult daganatos megbetegedés, és olyan bizonytalan eredetű panaszaik vannak, melyek mögött felmerül a tumor lehetősége is.

Hívjon minket: Corden Vérvételi Pontok

Miért jó Önnek, ha tájékozódik? Kinek ajánljuk?

Tumormarker Nőknek alap panel: akik családjában már előfordult daganatos megbetegedés, vagy akiknek olyan bizonytalan panaszaik vannak, melyek hátterében tumor lehetősége is felmerül. A vizsgálatok eredménye alapján a nőkben leggyakrabban előforduló daganatok jelenlétére derülhet fény. A panel tartalmazza a kolorektális karcinomákra, a rosszindulatú petefészek daganatokra, a primer májsejt karcinomára, a tüdő, emlő, gyomor és hasnyálmirigy daganataira jellemző tumormarker vizsgálatokat.

Tumormarker Férfiaknak alap panel: akik családjában már előfordult daganatos megbetegedés, vagy akiknek olyan bizonytalan panaszaik vannak, melyek hátterében tumor lehetősége is felmerül. A vizsgálatok eredménye alapján a férfiakban leggyakrabban előforduló daganatok jelenlétére derülhet fény. A panel tartalmazza a kolorektális karcinomákra, a prosztata daganatára, a primer májsejt karcinomára, a tüdő, emlő, gyomor és hasnyálmirigy daganataira jellemző tumormarker vizsgálatokat.

Tumormarker Nőknek és Férfiaknak komplex panel: az alap szűrés vizsgálatait további tumormarker vizsgálatokkal egészítettük ki. Ezek további daganat típusok jelenlétére hívják fel a figyelmet: a hörgőkben, idegrendszerben, húgyhólyagban, ivarmirigyekben, előforduló tumorok jelenlétét vagy a melanoma kialakulását is észlelhetjük. Egyes vizsgálatok az alapszinten már vizsgált szervek részére további markereket jelentenek. A panel a csontok esetleges érintettségét is kimutathatja.

Miért nálunk?

  • széleskörű vizsgálati paletta
  • gyors, elektronikus leletkiadás
  • orvosi beutaló nélküli vérvétel
  • várakozás nélküli vérvétel
  • több évtizedes labordiagnosztikai tapasztalat
  • fájdalommentes vérvétel gyermekek részére is

VÉRVÉTEL BEUTALÓ NÉLKÜL!

Tumormarker Nőknek alap panel vizsgálat

Vizsgálatok: AFP, CEA, CA 125, HE4, ROMA index, CA 15-3, CA 19-9, Széklet vér.

 


24 000 Ft

Tumormarker Férfiaknak alap panel vizsgálat

Vizsgálatok: AFP, CEA, PSA, Free PSA, CA 19-9, CA 125, Széklet vér.

 


18 000 Ft

Tumormarker Nőknek komplex panel vizsgálat

Vizsgálatok: AFP, CEA, CA 125, HE4, ROMA index, CA 15-3, CA 19-9, CA 72-4, NSE, S100 protein, TPA, bétaHCG, vérkép, Széklet vér, Kalcium, Foszfor, ALP.

 


39 900 Ft

Tumormarker Férfiaknak komplex panel vizsgálat

Vizsgálatok: AFP, CEA, PSA, Free PSA, CA 19-9, CEA, CA 72-4, NSE, S100 protein, TPA, bétaHCG, vérkép, Széklet vér, Kalcium, Foszfor, ALP.

 


32 900 Ft

További információk:

Corden International (Magyarország) Kft.
1117 Budapest
Fehérvári út 84/a.
www.corden.hu

error: Content is protected !!